Boende

Få mer ut av att vara

en Brunata kund

Allt börjar med en

exakt förbrukningsdebitering

Vad kan

Brunata göra för mig?

Som boende i en hyresförening, en bostadsrättsförening, en samfällighet eller i en ägarrätt får du många fördelar. Exakt förbrukningsdebitering, praktisk överblick av din förbrukning, besparing, bättre inomhusklimat och tillgång till teknik för att förenkla din vardag.

Endast betala för

vad du förbrukar

Brunata är ledande i exakt och rättvis individuell mätning och debitering. Data laddas konstant upp och publiceras för dig via nätverk.

Säg farväl till hembesök

Om ert företag/förvaltare/förening har valt våra fjärravlästa mätare så behöver du inte ens vara hemma för att släppa in våra tekniker. Fler och fler väljer förbrukningsmätare som kan fjärravläsas. Med framtidssäkrade mätare från Brunata så kan du vara säker på korrekt förbrukningdebitering som kan fjärravläsas via nätverk - och samtidigt klarar rådande och framtida EU-krav. Med fjärravläsning sparar du inte bara tid på avläsning utan även möjlighet att kontinuerligt övervaka och optimera din förbrukning.

Få ett bättre inomhusklimat

Vi mäter inte bara förbrukningen av vatten, el och värme utan även luftfuktighet, temperatur och koldioxid (CO2), vilket gör det möjligt att övervaka och optimera ditt inomhusklimat.